- Advertisement -
AcasăSanatateFOTO Bolnavii de la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Plătărești din...

FOTO Bolnavii de la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Plătărești din județul Călărași, hrăniți cu pâine înmuiată în apă, amestecată cu margarină și salam. Purtătoarea de cuvântal Consiliului Județean Călărași întrebată dacă ar mânca așa ceva: Dacă nu aș avea discernământ, cred că da

- Advertisement -

Bătaie de joc cumplită asupra bolnavilor internați la un spital din Călărași. Bucătarii  le dădeau să mănănce pacienițilior internați la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică Plătărești din Călărași mâncare pe cât  de nocivă pentru sănătate, pe atăt de scărboasă și nadecvată respectului față de om, față de pacient. Bucătarii au decis să își hrănescă bolnavii intenrați în spital cu măncare de cea mai prostă calitate, făcută într-un amestec pe care cu greu chiar și majoirtatea populației din mediul rural l-ar da porcilor din gospodărie, mai exact, pâine înmuiată în apă, amestecată cu unt și cu salam.

Contactat de DIGI24 purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Călărași, Marinela Voievozeanu, a declarat, la Digi 24, că este vorba într-adevăr despre resturi alimentare însă, spune ea, în cazul bolnavilor de acest tip „mâncarea trebuie să fie pasată”. Întrebată și dacă ea ar consuma astfel de mâncare, purtătoarea de cuvânt a răspuns „dacă nu aș avea discernământ, cred că da”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -