- Advertisement -
AcasăSanatateFOTO/VIDEO Fiecare spital are povestea lui! La spitalul Bagdasar Arseni din Capitala...

FOTO/VIDEO Fiecare spital are povestea lui! La spitalul Bagdasar Arseni din Capitala peretii sunt „spalati” cu aceleasi „mopuri jegoase” cu care se spala pe jos! Emanuel Ungureanu: Doamna Nica, în imagini am atașat și un instantaneu cu mizeria care este în apa care curge prin robineții din spital, trimit inspecția sanitară în control sau interveniți? Cum facem?”

- Advertisement -

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a ajuns intr-un nou spital, de data chiar din Capitala, mai exact, Spitalul Bagdasar Arseni. Fiecare spital pe care l-a vizitat deputatul are propria poveste de groaza. Aici, deputatul a descoperit ceva unic totusi, peretii spitalului sunt „spalati’ de femeile de seriviciu cu mopurile care spala si pe jos. Asta nu e tot, deputatul mai semnaleaza ca la robinet apa e foarte murdara, fiind imposibil sa o bei, nu atat de sila, cat de sa nu dai in alta boala.

Potrivit acestuia, Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate „pentru mopul jegos care umblă pe pereți de unul singur”, susținând că de vină ar fi o firmă de curățenie. Deputatul USR spune că așteaptă raportul DSP București în acest sens.

NIMIC ȘOCANT!Update! Conducerea Spitalului neagă orice responsabilitate pentru mopul jegos care umblă pe pereți de…

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Duminică, 12 ianuarie 2020

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -