- Advertisement -
AcasăPoliticaFOTO/VIDEO AUR a venit cu un banner urias pe care scrie “GREVA”...

FOTO/VIDEO AUR a venit cu un banner urias pe care scrie “GREVA” si protesteaza in Parlament: Votaţi moţiunea! Din prima zi de sesiune parlamentară am înaintat această acţiune şi mergem până la capăt cu ea! Florin Cîţu trebuia demult să nu mai fie prim-ministrul României! Vom ieşi în stradă şi românii vor ieşi în stradă alături de noi!

- Advertisement -

Partidul condus de George Simion protesteaza chiar la aceasta ora in Parlament cu un banner urias pe care este scris “Greva”. Parlamentarul AUR transmit ca votarea motiunii de cenzura se interzaie intentionat si ca actiunile de protest nu se vor termina pana cand Citu nu pleaca. George Simion a anuntat inclusiv prosteste in strada al romanilor care incepe sa aiba loc chiar de astazi in Piata Victoriei.

“Votaţi moţiunea! Ăsta este mesajul nostru şi nu ne lăsăm! Din prima zi de sesiune parlamentară am înaintat această acţiune şi mergem până la capăt cu ea”, a declarat George Simion, arată Agerpres.

“Florin Cîţu trebuia demult să nu mai fie prim-ministrul României. S-au folosit de tertipuri şi au călcat în picioare Constituţia României şi, de aceea, singura formă prin care putem să protestăm este să intrăm în grevă parlamentară. Este un gest fără precedent. Nu vom participa la votul de astăzi din plen şi nu vom vota în comisii, dar suntem prezenţi cu toţii. Luăm parte la dezbaterile din comisii, însă nu vrem să girăm prin votul nostru şi prin prezenţa noastră această încălcare gravă a Constituţiei. Este dreptul nostru de a depune moţiune, este dreptul românilor de a nu mai fi conduşi de Florin Cîţu”, a explicat Simion demersul partidului său.

“Vom merge în Piaţa Victoriei să ne alăturăm românilor care luptă pentru libertate. (…) Şi vom ieşi în stradă şi românii vor ieşi în stradă alături de noi! Greva noastră durează până când moţiunea este supusă la vot şi vom anunţa cât de curând o dată a unui mare protest în Bucureşti, în care vom invita alături de noi şi sindicate, şi patronate, şi pe toţi românii de rând”, a adăugat Simion.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here