- Advertisement -
AcasăExternGiorgia Meloni: Datele privind violența împotriva femeilor continuă să fie o dramă...

Giorgia Meloni: Datele privind violența împotriva femeilor continuă să fie o dramă națională. Acest Guvern se află în fruntea combaterii violenței împotriva femeilor. Vom lucra pentru a asigura certitudinea pedepsei

- Advertisement -

Prim ministrul Italiei, Gioergia Mesloni a declarat de Ziua mondiala impotirva violentei domestice ca Guvernul sau va fi in fruntea combaterii fenomenului. Sefa coalitiei de dreapta a dat asigurari ca Executivul pe care il conduce va lucra inclusiv in sensul insparirii pedepselor.

Postarea integrala a Giorgiei Meloni:

Datele privind violența împotriva femeilor continuă să fie o dramă națională.Ca guvern, avem mult de lucru și intenționăm să o ducem mai departe, concentrându-ne eforturile pe trei piloni de acțiune: prevenirea, protecția și certitudinea pedepsei.Acest Executiv va refinanța Centrele Antiviolență și Casele de Adăpost; ne vom angaja să implementăm Legea 53 din 2022 privind colectarea datelor statistice privind violența de care suferă femeile, care au nevoie în continuare de decrete executive și activități tehnice.Vom facilita adoptarea de protocoale și bune practici în instanțe pentru o aplicare tot mai eficientă a regulamentului „cod roșu”.Vom lucra pentru a asigura certitudinea pedepsei, pentru a consolida măsurile de protecție a victimelor și pentru a consolida utilizarea instrumentului brățărilor electronice, care adesea nu sunt aplicate pentru că pur și simplu nu există.Acest Guvern se află în fruntea combaterii violenței împotriva femeilor și a epidemiei teribile a femicidului. O datorăm numeroaselor victime, adesea fără justiție, și celor care încă mai sunt obligați să sufere aceste barbarii.Suntem și vom fi mereu alături de tine.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -