- Advertisement -
AcasăJustitieGluma anului in justitie. Predoiu dupa ce s-a intalnit cu noua ambasadoare...

Gluma anului in justitie. Predoiu dupa ce s-a intalnit cu noua ambasadoare a SUA in Romania: „în cadrul intalnirii au fost trecute în revistă progresele realizate în domeniul justiţiei de către România în anul 2022 şi stadiul colaborării judiciare bilaterale”

- Advertisement -

In tara incare de la condamnarea lui Dragnea in mai 2019 , niciun alt politican cunoscut in afara Elenei Udrea nu a mai intrat la puscarie, in tara in care peste 50% din femeile traficate in UE provin din Romania, ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat in urma vizitei noii ambasadoare a SUA la Bucuresti, ca ministerul pe care il conduce a fost felicitat pentru progresele facute in domeniul justitiei.

Postarea integrala a ministerului Justitiei:

În cursul zilei de astăzi, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a avut o întrevedere de lucru cu ambasadoarea SUA la Bucureşti, Kathleen Kavalec, în cadrul căreia au fost trecute în revistă progresele realizate în domeniul justiției de către România în anul 2022 şi stadiul colaborării judiciare bilaterale.
Ambele părţi au subliniat cooperarea foarte bună între România și Statele Unite în domeniul combaterii criminalităţii, cooperare care va continua în baza parteneriatului strategic dintre cele două state.
De asemenea, în cadrul discuţiei, ministrul Justiției a trecut în revistă proiecţiile de dezvoltare, pe termen mediu şi lung, ale sistemului judiciar din România, precum şi vulnerabilitățile cu care se confruntă, în opinia sa.
Dialogul constant între ministrul Justiției şi Ambasada Statelor Unite va continua în viitor pe temele sus-menţionate.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -