- Advertisement -
AcasăNoutati interneGonit de coronavirus din propria tara! Un barbat din Romania, stabilit in...

Gonit de coronavirus din propria tara! Un barbat din Romania, stabilit in Germania, voia sa se intoarca in tara timp de doua saptamani, insa s-a razgandit cand a auzit ca trebuie sa stea 14 zile in carantina: Acum aflu că trebuie să stau 14 zile undeva, în nu ştiu ce centru. Am anulat tot. E păcat că am cheltuit atâţia bani pe drum degeaba

- Advertisement -

Pandemia de coronavirus i-a dat complet planurile peste cap unui roman stabilit in Germania. Romanul dorea sa se intoarca intr-o scurta vacanta de apropae doua saptamani inapoi in tara, insa a fost luat prin suprindere de la Vama Nadlac, acolo unde i s-a spus ca pentru a intra in tara este nevoie sa stea 14 zile in carantina. Barbatul l-e spus celor de la vama faptul ca are doar 10 zile luate concediu in Germania si nu isi permite sa stea 14 zile in carantina, insa fara succes. Drept urmare, barbatul a decis sa ia cale intoarsa inapoi in Germania.

„Când am plecat din Germania către România ştiam că nu este carantinare. Acum aflu că trebuie să stau 14 zile undeva, în nu ştiu ce centru. Nu-mi convine. Eu mi-a luat liber de la lucru 10 zile. O să mă întorc în Germania şi o să vin altădată acasă. Am anulat tot. E păcat că am cheltuit atâţia bani pe drum degeaba”, a declarat bărbatul pentru adevarul.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -