- Advertisement -
AcasăPoliticaSorin si Erdogan, fata in fata: Executivul de la București își propune...

Sorin si Erdogan, fata in fata: Executivul de la București își propune o țintă ambițioasă pe termen mediu: România să avanseze de pe poziția 17 în Top 10 piețe de import ale Turciei!

- Advertisement -

Ministrul Transportului, Sorin Grideanu, a mers in vizita oficiala in Turcia unde a avut si o intalnire cu presedintele islamist Rcep Erdogan. Anuntul a fost facut de Grindeanu pe pagina sa de facebook, unde spune ca unul dintre „tintele ambitioase” ale Romaniei este sa avanseze de pe pozitia 17 in Top 10 piete de import ale Turciei.

Postarea integrala a lui Sorin Grindeanu:

„Am discutat astăzi cu președintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, despre prioritățile Parteneriatului Strategic dintre România și Turcia.

Am apreciat atât medierea pe care o oferă Turcia, stat membru NATO, în soluționarea conflictului ruso-ucrainean, cât și intenția Turciei de a acționa ca țară garant pentru securitatea Ucrainei.

În ceea ce privește domeniul economic, ca viceprim-ministru și titular al portofoliului Transporturilor am dat asigurări că activitatea și proiectele pe care le derulăm la nivelul Guvernului României sunt destinate unui climat economic benefic business-ului și atragerii investițiilor străine.

Mai mult, din punct de vedere comercial, Executivul de la București își propune o țintă ambițioasă pe termen mediu: România să avanseze de pe poziția 17 în Top 10 piețe de import ale Turciei!”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -