- Advertisement -
AcasăPoliticaGuvernul confirma ca situatia pandemie in prezent in Romania este mai mult...

Guvernul confirma ca situatia pandemie in prezent in Romania este mai mult decat stabila: Potrivit datelor prezentate de domnul ministru al Sănătăţii în ședința de Guvern de azi există o creştere de 50% faţă de săptămâna trecută a cazurilor de persoane infectate cu coronavirus. Din fericire, numărul celor care necesită internare în spital este foate mic: sunt 44 de internări din cele 8.600 de cazuri raportate

- Advertisement -

Minsiterul Sanatatii condus de Alexandru Rafila a prezentat datele in ceea ce priveste evolutia pandemiei in Romania. Din cele relatate, se constata faptul pa masura ce omicron devine dominant, numarul cazurilor creste insa numarul deceselor si al internatilor la ATI scade proporitional cu numarul cazurilor raportate. Mai exact, purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat intr-o conferitna de presa, miercuri dupa amiaza, ca desi exista o crestere a numarului de cazuri cu 50% in acest inceput de saptaman comprarativ cu saptamana trecuta, numar internarilor ramane foarte mic, fiind vorba de doar 44 de internari la 8.600 de cazuri raportate.

„Potrivit datelor prezentate de domnul ministru al Sănătăţii în ședința de Guvern de azi există o creştere de 50% faţă de săptămâna trecută a cazurilor de persoane infectate cu coronavirus. Din fericire, numărul celor care necesită internare în spital este foate mic: sunt 44 de internări din cele 8.600 de cazuri raportate. De asemenea, dintre locurile la terapie intensivă, aproximativ 1.500 operaționale, astăzi 417 erau ocupate cu bolnavi afectați de virusul COVID-19. În privința antiviralelor, domnul ministru a anunțat că până la sfârșitul acestei luni ar putea deja fi disponibil primul medicament în centrele de evaluare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications