- Advertisement -
AcasăEducatieHalucinant, orele de educatie fizica in interior vor fi desfasurate cu masca...

Halucinant, orele de educatie fizica in interior vor fi desfasurate cu masca de protectie: Ora de educație fizică se va desfășura fără mască până la o rată de infectare de 2 la 1000 de locuitori. La peste 2 la 1000 de locuitori, orele de educatie fizica care se vor desfsura in interior, se vor desfasura cu masca obligatorie

- Advertisement -

Desi Romania are in prezent putin peste 1.000 de cazuri pe zi, ministrul Educatiei vorbeste deja despre desfasurarea orelor de educatie fizica cu masca de protectie obligatorie la o rata de infectie de doar 2 la 1000 de locuitori, ceea ce matematic inseamna la aproximativ 3.000 de cazuri pe zi.

”Referitor la situația per ansamblu, în București a crescut rata de infectare în doar o lună de zile de la 0,3 la mie la 0,7 la mie. Dacă vom ajunge în situația de a avea 6 cazuri la mia de locuitori, îmi cer scuze, nu am competențe medicale, dar în acel moment rămân deschide doar creșele și grădinițele.

Am înțelels neajunsurile, am îndreptat din situațiile apărute anterior. Spre exemplu, ora de educație fizică se va desfășura fără mască până la o rată de infectare de 2 la mia de locuitori, iar la peste 2 la mie se va desfășura fără mască de protecție doar în exterior.”, a spus Sorin Cîmpeanu.

„Dacă condițiile meteo nu permit, orele de sport la exterior, orele vor putea fi înlocuite cu alte ore, precum educația pentru sănătate, nutriție. Rămâne la latitudinea școlii”, a mai spus ministrul Educației.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -