- Advertisement -
AcasăPoliticaFara precedent! Unici in Europa centrala si de est. Sondaj Avangarde: 56%...

Fara precedent! Unici in Europa centrala si de est. Sondaj Avangarde: 56% dintre romaniar fi de acord ca Franta si SUA sa-si instaleze trupe in Estul Europei, chiar daca asta presupune ca militarii vor veni pe teritoriul Romaniei

- Advertisement -

Desi numeroase site-uri de propaganda si o in general un sgement mare la presei, mai ales al presei mainstream, este extrem de preocupat sa arate romani ca fiind o natie de „pro rusi”, „pro sovietici” si alte lozinci pentru cei mai inceti la minte, doar pentru ca romanii la fel ca toate tarile vecine, nu inghit propaganda nociva political correctness, un sondaj Avangarde arata exact contrariul chiar in majlocul unor tensiuni fara precedent in ultimii ani dintre SUA si Rusia.

Conform sondajului, nu mai putin de 56% dintre romani ar fi de acord ca ca Franta si SUA sa-si maseze trupe in Estul Europei, chiar daca asta presupune ca militarii vor veni pe teritoriul Romaniei.

Trebuie mentioant ca la intrebarile de acest fel, in toate tarile vecine Romaniei, proecentul este cu mult sub 50%, noi suntem singur tara din Europa centrala si dest est care a spusns afimativa intr-un proecent atat de ridicat la o asemenea intrebare, intr-un asemena context politic fara precedent intre SUA si Rudia in ultimii ani.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -