- Advertisement -
AcasăPoliticaIn plina criza, Budai sugereaza ca urmeaza cresterea pensiilor militare: Pensiile speciale...

In plina criza, Budai sugereaza ca urmeaza cresterea pensiilor militare: Pensiile speciale nu cresc deloc. Pensiile militare nu sunt speciale, asta am zis

- Advertisement -

Politica socialista marca Romania continua. In plina criza economica, cand in mod normal statul ar trebui sa reduca la maxim cheltuielile si sa mizeze cat isi permite pe investitii, in tara noastra lucururile merg taman pe dos. Dupa pomenile anuntate in acesta seara de liderii coalitiei, ministrul Muncii, Marius Budai, a dat de inteles luni seara, ca urmeaza la rand cresterea pensiilor militarilor. Reamintim in acest context ca nu mai departe de azi, un sindicat al politistilor ii cerea premierului Ciuca majorarea de urgenta a pensiilor militarilor.

„12,5% la toată lumea care este pe contributivitate. Nu am discutat în această seară despre pensiile militare. (…) Pensiile speciale nu cresc deloc. Pensiile militare nu sunt speciale, asta am zis. Dar nu am discutat despre ele, dacă vor crește sau nu. Am avut în grijă despre ceea ce înseamnă pensiile pe contributivitate și persoanele vulnerabile”, a declarat Marius Budăi, la România TV.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -