- Advertisement -
AcasăNoutati interneInca un "expert" la orizont. Andrei Taranu: Clopotele de moarte bat de...

Inca un „expert” la orizont. Andrei Taranu: Clopotele de moarte bat de un an pentru Putin și pentru ai lui. Pentru mine e clar că Rusia a pierdut războiul de prin aprilie 2022

- Advertisement -

Propaganda tot mai jalnica a occidentului merge mai departe. Ca orice propaganda repetata de papgali la infinit, asa zisii „analisti ” si „junralisti”intinsi gramada la practicarea celei mai vechi meserii din lume, se mai pierd in detalii. Dupa 1 an de zile ion care am aflat ca Rusia e praf si pulbere, pentru a se mai reveni asupra concluziei initial dupa ploile de rachete cazute in Ucraina care lovesc infrastructura miliara (armele trimise de NATO pe banda rulanta Ucrainei), unii „analisti” au ramas blocati inca in lozincile primelor luni de razboi. Unul dintre ei este Andrei Taranu, care ne informeaza ca Putin a pierdut razboiul chiar de acum 1 an, insa nu stie. Inducand ideea ca populatia il va da jos pe Putin, acesta a contiuat spunand ca „bat clopotele pentru Putin si ai lui”.

„Nu cred că Putin poate să renunțe la putere acum. Nici dacă ar vrea. A devenit exponentul a prea multe grupuri politico-militare, economice (oligarhii fideli) și din serviciile secrete. Doar cînd unul dintre aceste grupuri va prevala asupra celorlalte, acesta îl va înlocui (sau ucide) pe Putin. Pînă atunci el e nevoit, pentru supraviețuire politică și fizică, să țină toate mingile în aer.

Pentru mine e clar că Rusia a pierdut războiul de prin aprilie 2022. Din momentul în care au intrat în mlaștina războiului de uzură pentru conflictul militar și în cea a crimelor de război pentru războiul propagandistic. Deci clopotele de moarte bat de un an pentru Putin și pentru ai lui. Vom vedea cine și pentru cine vor bate clopotele victoriei, cine va fi la masa învingătorilor din jurul Ucrainei și Americii, cine sînt cei care au făcut alegerile corecte și cine nu”, a declarat Andrei Țăranu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -