- Advertisement -
AcasăPoliticaIncredibil. UDMR normalizeaza combinatia ideologiilor intre ele dupa mariajul PSD-PNL: "Formarea coaliţiei...

Incredibil. UDMR normalizeaza combinatia ideologiilor intre ele dupa mariajul PSD-PNL: „Formarea coaliţiei nu e o chestie de ideologie, de simpatie sau antipatie politice, era singură soluţie pentru o majoritate”

- Advertisement -

Desi teoretic stanga si dreapta sunt radical opuse si nu au ca sa convetuiasca impreuna la guvernare din cauza mentalitatilor, valorilor si principiilor la 180 de grade, UDMR a transmis prin Turos Lóránd, liderul senatorilor UDMR, ca este normala cobinatia ideologiilor in numele poporului, mentionand ca alianta PSD-PNL-UDMR reprezinta singura cale pentru iesirea din criza.

”Partidele care alcătuiesc coaliţia au lăsat deoparte disputele politice şi au prioritizat problemele reale. E rezultatul unui proces lung de a asigura ţării stabilitatea necesară. Datorită deciziilor responsabile s-a format o coaliţie mare, cu o majoritate semnificativă care după învestire va putea de regândi şi reforma Constituţia. Putem pune bazele unui stat stabil şi rezilient. Formarea coaliţiei nu e o chestie de ideologie, de simpatie sau antipatie politice, era singură soluţie pentru o majoritate”, a declarat, joi, în plenul Parlamentului, Turos Lóránd, liderul senatorilor UDMR.

Potrivit acestuia, sunt urgenţe care trebuie rezolvate în al 12-lea ceas.

”Cetăţenii ne cer să depăşim certurile, fără isterii, fără criză. Avem decizii ferme, bine întemeiate, valoare de cumpărare a salariilor a scăzut, vin sărbătorile, virusul face ravagii, spitalele abia mai fac faţă, medicii sunt suprasolicitaţi. Venim în faţa oamenilor cu soluţii concrete”, a mai declarat acesta.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -