- Advertisement -
AcasăExternIntr-o politica tot mai socialista in care e promovata lenea, Elon Musk...

Intr-o politica tot mai socialista in care e promovata lenea, Elon Musk spune ca principala conditie si calitate pentru a lucra la Twitter o reprezinta munca si orele lucrate la intensitate maxima: Cine vrea sa se angajeze la Twitter, trebuie sa se angajeze la o muncă extrem de dură sau să plece din companie. Pentru a construi un Twitter 2.0 revoluționar și pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai competitivă, va trebui să fim extrem de harnici. Asta însemna să lucrăm multe ore la intensitate mare”

- Advertisement -

Intr-un occident in care socialismul si populismul au castigat extrem de mult teren in ultimii ani, munca fiind promovata tot mai mult ca o povara, ci nu o satisfactie, miliardarul Elon Musk anunta dupa ce a concediat mai bine de jumatate din angajati, ca daca cei ramasi vor sa lucreze la Twitter, vor trebuie sa se dedice la maxim companiei, sa fie foarte harnici si sa lucreze la intenistate, acestea fiind de asemenea criteriile principale pentru oricine vrea sa lucreze la Twitter.

„Cine vrea sa se angajeze la Twitter, trebuie sa se angajeze la o muncă extrem de dură sau să plece din companie. Pentru a construi un Twitter 2.0 revoluționar și pentru a reuși într-o lume din ce în ce mai competitivă, va trebui să fim extrem de harnici. Asta însemna să lucrăm multe ore la intensitate mare” le-a transmis Elon Musk angajatilor Twitter, intr-un mail.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -