VIDEO Iohannis, mesaj de ziua Copilului: Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online. Vă mulțumesc că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt ce mai vulnerabili! Stiu cât de greu v-a fost în aceste luni! Celor care veți susține examenele va urez succes, chiar daca condtiile difera anul acesta!

Presedintele Iohannis a transmis luni dimineata un mesaj elevilor cu ocazia zilei de 1 iunie. Celor mai mici le-a multumit ca au ascultat autoritatile si i-au protejat pe cei dragi si ii felicita pentru eforturile facute de a se adapata la scoala online. Celor mai mari din clasele terminale, clasele VIII, respectiv XII, le-a urat succes la examemne, chiar daca condtiile din acest an difera fara de anteriorii.

Anul acesta sărbătorim 1 iunie în condiții neobișnuite întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni departe de colegi, de prieteni. (…) Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online. Vă mulțumesc că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt ce mai vulnerabili”, a spus Iohannis, într-un mesaj video, publicat pe pagina sa de Facebook.

”Celor care veți susține examenele de evaluare națională și bacalaureat vă doresc mult succes. Condițiile sunt diferite anul acesta, dar sunt convins că vă veți descura foarte bine. Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici. Prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului”, a mai spus presedintele.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *