- Advertisement -
AcasăPoliticaIon Radoi despre stenogramele cu Piedone in care in care ii promtie...

Ion Radoi despre stenogramele cu Piedone in care in care ii promtie o jumatate de statie de metrou pentru spatii comerciale: ll cunosc pe Piedone de peste 20 de ani și a fost o glumă. Cu cei care-mi permit glumesc. Procurorii o sa raspunda pentru acuzatiile aduse

- Advertisement -

Seful sindicatului Metrorex a declarat junralistilor joi dimineata refeirtor la stenogramele cu primarul sectorului 5 in care ii promite o jumatate de statie de metrou pentru spatiile comerciale ca „a fost doar o gluma” alaturi de un om pe care il cunoaste de peste 20 de ani. Acesta a spus de asemena ca procurorii o sa raspunda pentru acuzatiile pe care i le aduc.

„Îl cunosc pe Piedone de peste 20 de ani și a fost o glumă. Cu cei care-mi permit glumesc. Nu le-am promis spații. Eu nu sunt nici administrator. Am vorbit la telefon și asta-i tot. Ne permitem să facem și glume.

Eu sunt de 31 de ani lider de sindicat, ales prin vot secret. De ce credeți că mă aleg oamenii? Că i-am apărat, din acest motiv cred că am fost ales.

Dânșii o să răspundă pentru tot ce au scris (n.r.: cu referire la procurori și la acuzațiie aduse). Nu o să lăsăm așa…”, a spus Ion Rădoi în fața jurnaliștilor.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -