- Advertisement -
AcasăPoliticaIonut Mosteanu ii cere demisia lui Adrian Caciu de la economie: Copilul...

Ionut Mosteanu ii cere demisia lui Adrian Caciu de la economie: Copilul lui Iliescu! De la „proprietatea privată e un moft” am ajuns la „există o preocupare prea intensă pentru acumularea de proprietăți”! Domnule Câciu, proprietatea privată nu e un moft. Iar Nicolae Ciucă, premierul venit de la un partid așa zis liberal, ar trebui să vă demită de îndată. Asta dacă s-ar găsi liberalism la PNL!

- Advertisement -

Purtatorul de cuvant al USR, Ionut Mosateanu, ii cere ministrului Economiei, Adrian Caciu, sa demisioneze dupa declaratia privind proprietatea, acesta spunand ca „existao preocupare prea intensa pentru acumularea de proprietari”. Mosteanu il acuza pe Caciua de gandire comunista si i-a recomandat lui Ciuca de il demisioneze in cazul in care in care acesta nu si-a prezinta singur.

Postarea integrala a lui Ionut Mosteanu:

Copilul lui Iliescu. De la „proprietatea privată e un moft” am ajuns la „există o preocupare prea intensă pentru acumularea de proprietăți”. Declarația lui Câciu, ministru de Finanțe PSD. Domnul Adrian Câciu, membru în CSAT, încă nu a explicat relațiile lui cu China. Plătit pentru propagandă pro-China în România, a reușit să încaseze 25.000 de lei pentru lobby în favoarea unei companii sancționată de SUA. Domnule Câciu, proprietatea privată nu e un moft. Iar Nicolae Ciucă, premierul venit de la un partid așa zis liberal, ar trebui să vă demită de îndată. Asta dacă s-ar găsi liberalism la PNL.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -