- Advertisement -
AcasăPoliticaAdeptul lui Bivolaru are oficial de azi propriu sau partid, al treilea...

Adeptul lui Bivolaru are oficial de azi propriu sau partid, al treilea in cativa ani: „Un partid liberal, deschis, pro-european. Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă.

- Advertisement -

Julien are un nou partid politic, al treilea in doar cativa ani dupa MRÎ (Miscarea Romania Impreuna) si PLUS. REPER-ul a fost aprobat azi de instanta. Anuntul in acest sens a fost facut chiar de Dacian pe pagina sa de facebook unde incepe din nou sa faca la greu gargara la greu acelasi lozinci rasuflate politicall correctnees cu care ne-a obisnuit: „pro european, deschid, liberal, egalitate de orice etc….

„Este o zi importantă pentru noi şi sperăm să fie una importantă pentru democraţia şi pluralismul politic din România. REPER este de azi oficial un partid politic care va milita pentru o Românie prosperă, europeană şi dreaptă pentru toţi cetăţenii ei. Un partid liberal, deschis, pro-european, un partid care va veni cu soluţii şi pentru cei expuşi sărăciei care nu pot face faţă creşterii preţurilor la alimente, la energie, la combustibil, la transport, dar şi cu un plan pentru antreprenori, pentru cei care creează sau dezvoltă o afacere în România.

Un partid pentru care egalitatea de gen şi de şanse este o regulă. Un partid pentru care statul de drept nu este negociabil. Un partid care înţelege şi sprijină copiii şi tinerii, dar care gândeşte şi programe pentru ca seniorii să aibă o viaţă activă şi demnă.Un partid care se concentrează pe soluţii concrete pentru educaţie, sănătate şi mediu, pe o administraţie mai eficientă şi responsabilă. Un partid pentru cei de acasă, dar şi pentru românii care au fost nevoiţi să plece în afara ţării. Un partid cu soluţii pe termen lung pentru agricultorii români”, au declarat cei doi copreşedinţi REPER, europarlamentarii Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru, conform sursei citate.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -