- Advertisement -
AcasăPoliticaJulien e baiat de gasca si ii face pe plac lui Barna...

Julien e baiat de gasca si ii face pe plac lui Barna care vrea sa il debarce: Statutar, cererea de convocare a unei şedinţe extraordinare de Birou Naţional de la Dan Barna nu este posibila cu mai devreme de 48 de ore. Am cerut celorlalţi colegi acceptul de a organiza totuşi şedinţa în mod excepţional mâine şi i-am rugat să nu conteste desfăşurarea ei

- Advertisement -

Liderul USR, Dacian Julien Ciolos, e baiat de treaba si ii face pe plac fostului lider al partidului, Dan Barna, si spune ca desi este ilegala desfasurarea unei sedinte extraordinare de Biroul National cu mai devreme de 48 de ore din momentul anuntului, perosnal va accepta alaturi chiar de colegii care il sustin convocarea sedintei pentru azi la ora 12.00, sedinta in urma carei i s-ar putea cere explicit capul.

”Am primit o cerere de convocare a unei şedinţe extraordinare de Birou Naţional de la Dan Barna, semnată la comun de grupul celor 14 colegi. Statutar, aşa ceva nu este posibil cu mai devreme de 48 de ore, ceea ce ar presupune că şedinţa extraordinară ar trebui să aibă loc luni seară, la jumătate de zi după şedinţa ordinară a Biroului Naţional. Am cerut celorlalţi colegi acceptul de a organiza totuşi şedinţa în mod excepţional mâine şi i-am rugat să nu conteste desfăşurarea ei. Nu e nimic de ascuns şi transparenţa e necesară pentru acest partid mai mult ca orice altceva în acest moment”, a transmis Dacian Cioloş.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -