- Advertisement -
AcasăNoutati interneJurma astepta apocalipsa care nu mai vine: „Iarasi primim asigurari fara numar...

Jurma astepta apocalipsa care nu mai vine: „Iarasi primim asigurari fara numar ca „totul va fi bine” cand deja ne-a luat foc casa. Nici macar nu mai simt revolta, doar dezgust….

- Advertisement -

Parerologul Jurma pare ca este in asteptarea apocalispei, apocalispa care se incapataneaza insa sa mai apara, Romania avand o medie a deceselor raportate in ultima saptamana de doar 30. Opunandu-se tututror oamenilor de stiinta si medicilor de pe glob, inclusiv statisticilor si matematicii care arata ca OMICRON se raspandeste mult mai repede insa provoaca mult mai putine decese, Jurma transmite ca se simte dezgustat de modul in care autoritatile trateaza OMICRON-ul, mentioand ca deja „casa a luat foc”.

„Iarasi primim asigurari fara numar ca „totul va fi bine” cand deja ne-a luat foc casa. Nici macar nu mai simt revolta, doar dezgust….
Din pacate iarasi suntem mintiti cu buna stiinta. Va fi explozie de cazuri in randul copiilor, chiar autoritatile au avut grija de asta.
Sa ne rugam ca Omicron sa fie mult, mult mai blanda decat Delta care a ucis mai multi copii decat toate celelate valuri la un loc.
Doamna secretar de stat Adriana Pistol uita in mod convenabil sa mentioneze ca numarul internarilor pediatrice de COVID-19 s-a dublat intre 31 decembrie (53 minori internati) si 7 ianuarie (104 minori internati), adica o crestere de 96% in randul minorilor.
Este cea mai mare crestere a numarului de internari COVID-19 pediatrice in 7 zile de cand de raporteaza aceste date.
In aceeasi perioada cresterea a fost de 5% in randul adultilor.
Internarile la ATI in randul minorilor sunt de asemenea in crestere mai rapida decat a adultilor de la 7 la 10 (30% fata de 1%).
Valul 4-Delta a debutat de asemenea cu o crestere mai rapida in randul minorilor si tinerilor, care sunt segmentul cel mai mobil si mai susceptibil la infectare.
Sa ne fereasca Dumnezeu de asa aparatorii ai sanatatii publice, ca de dusmani ne ferim singuri 🙁
Iata cum o institutie publica de protectie a sanatati publice devine o institutie de partid care sacrifica sanatatea publica pentru urzeli si socoteli politice.
Aceasta doamna este si director la CNSCBT (CENTRUL NATIONAL de SUPRAVEGHERE si CONTROL al BOLILOR TRANSMISIBILE).
Adica e responsabila direct, prin „job description”, sa pazeasca sanatatea publica a romanilor si sa se asigure romanii nu se infecteaza in masa si nu mor cu zecile de mii de boli… transmisibile.
Sub conducerea doamnei dr. Adriana Pistol, CNSCBT nu numai ca nu a reusit sa impiedice raspandirea bolii, dar Romania a ajuns pe locul 1 in lume la numarul de decese. Greu de imaginat un esec mai monumental.
In loc sa fie revoltat, Presedintele Iohannis a fost incinatat de aceste rezultate si decorat-o. Mai mult, ca sa fie sigur ca vom repeta recordurile din valul 4-Delta si in valul 5-Omiron, a numit-o pe doamna dr. Adriana Pistol secretar de stat la Ministerul Sanatatii, politizand astfel pe fata CNSCBT.
Evident pentru dezastrul din valul 5 va fi de vina greaua mostenire. Insa de la cine? Ca cei care guverneaza acum au guvernat si in ultimele 3 decenii in diverse formule.
Cum sa ne asteptam sa scapam de orice criza cand decoram pe cei responsabili pentru dezastru?
In aceasta logica, putem fi siguri ca avem un consens politic intre Palatul Victoria si Palatul Cotroceni ca tara sa fie lasat arda si in valul 5-Omicron.
Asta inseamna ca si in acest val copiii nostri vor fi obligati sa se infecteze in clase indiferent de gravitatea situatiei epidemice.
Daca in in valurile precedente am lasat mii de copii orfani ca sub pretextul ca le protejam viitorul, in valul acesta guvernul pare hotarat sa schilodeasca mii de copii fara nici un motiv rational.
Dar de ce sa ma plang ca asistam pasiv cum ne sunt batjocoriti copiii dupa ce ne-au lasat zecii de mii de parinti si bunici sa moara fara nici o umbra de empatie. Suntem o societate bolnava condusa de oameni foarte, foarte bolnavi, in care infectarea este mai pretuita decat vaccinarea si prin urmare ne vom infectat pana vom pricepe odata pentru totdeauna ca virusul face regulile in pandemie nu noi…
Culegem exact ce am semanat noi, degeaba ne tot uitam la ce culeg altii dupa ce au semanat preventie.
Punem mereu banii inaintea vietii si la final o sa ramanem si fara viata si fara bani.
PS. Decizia ca sa nu se inchida scolile decat atunci cand spitalele sunt pline are la fel de mult sens ca o decizie de a nu evacua o cladire cand ia foc ci doar atunci cand incendiul a ajuns la maxim”, este mesajul lui Octavian Jurma.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -