- Advertisement -
AcasăNoutati interneJurma sugereaza ca covid-ul se intoarce din august: "Avem deci un interval...

Jurma sugereaza ca covid-ul se intoarce din august: „Avem deci un interval clar în care putem să ne bucurăm în siguranță de răgazul pe care ni-l oferă pandemia, lunile iunie”

- Advertisement -

Octavian Jurma insista sa ne tina la curent cu evolutia covid-ului si vine chiar cu recomandari in legatura cu vacanta, spuand ca cine vrea sa plece in concediu trebuie sa o faca in lunile iunie si iulie deoarece la sfarsitul verii covid-ul se intoarce cu forte proaspete.

„Azi incidența națională a revenit pe trend descendent și a ajuns la 0,5 la mie. (…) Săptămâna viitoare Cluj și București vor coborî în sfârșit sub 1 la mie. Sunt județele de referință cele mai credibile și pentru restul țării”, a scris vineri pe Facebook Octavian Jurma.

„Săptămâna viitoare sper să ieșim din valul 5-Omicron după care să avem parte de o perioadă liniștită. Lunile iunie-iulie (+mai și august ca luni de tranziție) se dovedesc și în al 3-lea an pandemic perioada cea mai sigură pentru relaxare și vacanțe. Avem deci un interval clar în care putem să ne bucurăm în siguranță de răgazul pe care ni-l oferă pandemia și vă recomand să vă luați o vacanță în care să vă încărcați bateriile indiferent ce amenințări se adună la orizont pentru toamnă”, a mai scris mediul pe rețeaua de socializare.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -