- Advertisement -
AcasăNoutati interneJurma vine iar cu apocalipsa: Nicidecum pandemia nu s-a terminat și nici...

Jurma vine iar cu apocalipsa: Nicidecum pandemia nu s-a terminat și nici valul asta nu e valul de adio! Omicron nu este un porumbel al pacii între omenire cu cal troian aparent care poate ucide, chiar așa bland cum pare!

- Advertisement -

Asa cum ne-am obisnuit deja, in orice situatie epidemiologica se gaseste Romania in contextul pandemiei de 2 ani incoace, Chereches si cu Jurma raman vesnicii cavaleri ai apolcalipsei. Desi ambii „specialisti” spuneau ca la sfarsitul lunii ianuarie deja nu vor mai fi locuri in sectiile de terpaie internsvia din Romania, cifrele de astazi demonstreaza exact contrariul, nefiind ocupate din fericire nici macar un sfert din paturile disposnabile la sectia de ATI iar numarul de morti raportat in ultimele saptamani este tot mai mic proportional cu numarul de cazuri raportate, Romania nemairaportand peste 50 de decese din data de 28 decembrie 2021. Chiar si in aceste conditii, Jurma spune ca nu trebuie sa ne temem deoarece pandemia nu e nici aproape de sfarsit si nu este nici ultimul val. In stilul consacrat, Jurma spune despre omicron ca „nu e un porumbel al pacii”cu „un cal troian care ucide”.

„De fiecare dată când aud la televizor în România „varianta Omicron este mult mai blanda decât…” mă apucă disperarea. Formulă corectă este „varianta Omicron este mult mai blanda decât varianta Delta în țările cu rată mare de vaccinare”! În România au murit 3% dintre cei infectați în valul Delta. În Danemarca au ajuns în spital 1% din cei infectați. Adică într-o țară puternic vaccinată Delta a spitalizat 1% din cei infectați (că o gripă contemporană), iar într-o țară puternic nevaccinata Delta a ucis 3% (că o molima medievală)”, a explicat Jurma. Varianta Omicron este foarte periculoasă și poate ucide, avertizează Octavian Jurma.

„Deci „mult mai blândă” înseamnă în cele mai fericit caz pentru România, că „doar” jumătate din cei care sunt spitalizați vor avea nevoie de terapie intensivă, nicidecum că „pandemia s-a terminat și asta e valul de adio.” Omicron nu este un porumbel al păcii între omenire și pandemia care ne asediază de 2 ani. Omicron este un troian aparent benefic pe care îl invităm în casele noastre ca „vaccin natural” dar care poate ucide, chiar așa blând cum pare, 1% din cei confirmați în România”, a adăugat specialistul.

Vaccinarea este singura soluția în fața valului Omicron, mai spune Jurma. „Infectarea nu este niciodată mai bună decât vaccinarea. Vă dați seama că acești oameni încearcă să vă convingă să vă vaccinați cu un „vaccin natural” care ucide sigur 1 din 100, dar vă sperie și va țin departe de un vaccin medical care poate reduce riscul de deces de mii de ori in cazul infectării cu „vaccinul natural”?”, este concluzia lui Octavian Jurma.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -