Kelemen e din nou prins la mijloc intre rosii si galbeni dupa desemnarea lui Citu in functia de premier: „Este greu să comentez această nominalizare, dar e interesantă şi bineînţeles că aşteptăm lista de miniştri, programul de guvernare şi vom lua o decizie la momentul respectiv”

Liderul UDMR Kelemen Hunor este din nou ratacit in intersectie si nu stie pe unde sa o apuce, la stanga, sau la drepta? Catre trandafirii rosii  sau inspre papadiile galbene? Incurcatura lui Kelemen revine din nou dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier de catre Iohannis. Liderul UDMR sustine ca ii este greu sa comenteze o asemenea nominalizare, despre care spune insa ca e interesanta si astepta sa vada lista de ministrii si programul de guvernare, iar dupa o analiza atenta, UDMR va decide calea pe care merge mai departe.

„Este greu să comentez această nominalizare, dar e interesantă şi bineînţeles că aşteptăm lista de miniştri, programul de guvernare şi vom lua o decizie la momentul respectiv. Sigur, sunt unii care speculează că, dacă nu va obţine votul domnul Cîţu, se poate dizolva Parlamentul. Greşesc, fiindcă Guvernul Orban II nu a fost niciodată respins. Deci nu suntem la a doua încercare, aşa cum prevede Constituţia, fiindcă nu s-a votat, nu a fost respins. De aceea, cei care vorbesc despre anticipate, în cazul în care Cîţu nu va primi votul Parlamentului, eu cred că fac o socoteală greşită. Şi vom vedea decizia pe care o vom lua şi noi, după ce vom vedea lista de miniştri şi programul de guvernare. Nu vreau să comentez. Aşteptăm cu nerăbdare şi fără emoţii”, a declarat preşedintele UDMR

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *