- Advertisement -
AcasăExternKievul, tot mai nemultumit de Unchiul Sam. Kuleba vrea arme: Am...

Kievul, tot mai nemultumit de Unchiul Sam. Kuleba vrea arme: Am mulțumit SUA pentru asistența esențială în apărare, insa am subliniat că livrările de sisteme de apărare aeriană către Ucraina trebuie să fie accelerate. A venit vremea sistemelor PATRIOT”

- Advertisement -

Kievul e tot mai mai nemultumit de SUA. Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a multumit joi unchiului Sam pentru livrarile de armament, mentionand insa ca nu e destul si ca e nevoie sa fie accelerate livrarile de armament. Kuleba a spus ca a venit vremea sistemelor Patriot.

„Am avut un apel cu secretarul Blinken chiar în timpul unui alt atac masiv cu rachete asupra Ucrainei în această dimineață. Împărtășim opinia conform căreia Rusia poartă întreaga responsabilitate pentru teroarea cu rachete și consecințele acesteia asupra teritoriului Ucrainei, Poloniei și Moldovei”, a spus Kuleba, pe pagina sa de Twitter, în această după amiază.

„Am mulțumit SUA pentru asistența esențială în apărare și am subliniat că livrările de sisteme de apărare aeriană către Ucraina trebuie să fie accelerate. NASAMS și-au dovedit deja eficiența. De asemenea, sunt convins că a venit vremea sistemelor PATRIOT”, a ținut să mai precizeze Kuleba.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -