- Advertisement -
AcasăEducatieKlaus in tara lui Teambuilding: Acum aproape 160 de ani, Alexandru Ioan...

Klaus in tara lui Teambuilding: Acum aproape 160 de ani, Alexandru Ioan Cuza și-a dat seama de importanța educației și a adoptat Legea Educației prin care se introducea obligativitatea școlii și școala gratuită. In acest an viziunea proiectului ”România Educată” va fi pusă în practică

- Advertisement -

Presedintele Iohannis a declarat miercuri, la Iasi, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, ca actuala clasa politica pregateste o revolutie in invatamant asemanatoare celei din urma cu 160 de ani, cand Alexandru Ioan Cuza introducea obligativitatea scolii si scoala gratuita. Declaratia vine la doar cateva zile distanta de cel mai mare succes cinematografic romanesc de dupa 89, ne referim desigur la „capodopera” Teambuilding, extrem de apreciata de hipsteri „neintelesi” frumosi si liberi si inclusiv de diversi autoINTITULATI „critici de film”.

”Acum aproape 160 de ani, Alexandru Ioan Cuza și-a dat seama de importanța educației și a adoptat Legea Educației prin care se introducea obligativitatea școlii și școala gratuită, indiferent de clasa socială din care provenea un copl.

În acest an viziunea proiectului ”România Educată” va fi pusă în practică și va alinia România la nevoile europene și la cerințele viitorului.”, a spus Klaus Iohannis.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -