- Advertisement -
AcasăExternKuleba dupa 9 luni de razboi Rusia-SUA in propria tara: Discutiile de...

Kuleba dupa 9 luni de razboi Rusia-SUA in propria tara: Discutiile de pace sunt o perdea de fum. Ucraina va continua să-și elibereze pământul

- Advertisement -

Ministrul de Externe al Ucrainei, Dmitro Kuleba, a declarat joi, dupa mai bine de 9 luni de razboi in continua escladare intre principalele puteri militare ale lumii, Rusia si SUA, pe teritoiul propriei tari, ca ideea negocierilor reprezinta „o perdea de fum” iar „Ucraina va continua sa-si elibereze pamantul”, asta insemand bineinteles rocuparea spatiilor parasite de armata rusa.

„Acțiunile Rusiei fac ca însăși ideea discuțiilor de pace să pară absurdă. Oficialii ruși folosesc pur și simplu declarațiile despre presupusa lor disponibilitate de a purta negocieri ca pe o perdea de fum pentru a continua agresiunea și teroarea” – a remarcat Kuleba, pentru radiodifuzorul japozen NHK. Ministrul a subliniat că Ucraina va continua să lupte pentru a-și elibera teritoriile de sub ocupația trupelor ruse. „Ucraina va continua să-și elibereze pământul, să salveze oamenii de crimele rusești, de tortură, suferință și condiții de viață intolerabile” – a adăugat ministrul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -