- Advertisement -
AcasăExternKuleba, scos din sarite de nemiti: "Deficitul de muniţii este problema numărul...

Kuleba, scos din sarite de nemiti: „Deficitul de muniţii este problema numărul unu în încercarea Ucrainei de a respinge invazia Rusiei. Producătorii germani de arme mi-au spus la Conferinţa de securitate de la Munchen luna trecută că sunt gata să livreze, dar aşteaptă ca guvernul să semneze contractele. Deci problema este la guvern”

- Advertisement -

Ministrul de Externe al Ucrainei, deja „renumitul” Kuleba, este din nou nemultumit, asa cum ne-a obisnuit pana acum, din cauza faptului ca fie se intarzaie cu armele, fie ca nu a primit o cantitate satsficatoare. De data aceasta, oficialul ucrainean cearta Guvernul german, reprosandu-i ca intarzaie cu distribuirea de munitii. Declaratia vine in conditiile in care Germania a distribuit de curand Germaniei zeci de tancuri Leopard 2 si Leopard 1.

„Deficitul de muniţii este problema numărul unu în încercarea Ucrainei de a respinge invazia Rusiei. Producătorii germani de arme mi-au spus la Conferinţa de securitate de la Munchen luna trecută că sunt gata să livreze, dar aşteaptă ca guvernul să semneze contractele. Deci problema este la guvern”

„Nu mai astept ca aliaţii occidentali să livreze prea curând Ucrainei avioanele de luptă pe care le-am cerut, dar consider că piloţii ucraineni ar trebui oricum antrenaţi, astfel încât să fie pregătiţi odată ce decizia va fi luată. Dacă Germania ar antrena piloţi ucraineni, acesta ar fi un mesaj clar al angajamentului său politic”, a mai spus Kuleba.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -