- Advertisement -
AcasăPoliticaL-am gasit pe Citu de USR. Drula copiaza la indogi discursul liderului...

L-am gasit pe Citu de USR. Drula copiaza la indogi discursul liderului PNL si acuza AUR de „fascism”: „AUR merge în zona fascismului, a extremismului, a unei relaţii ambigue cu sângeroasa mişcare legionară”

- Advertisement -

Desi se poate spune multe despre AUR, ca e un partid care defileaza excesiv si biserica si popimea, care are diversi dubiosi colorati membrii de partid in randurile din spate, ca desi poate dori sa promoveze idei bune cade in ridicol prin modul prin care si le exprima si lista poate continua bine, USR si PNL s-au campronat in „Holocaust” si „fascism”. Dupa ce Citu, Rare si inca cateva figuri de clovni din PNL ne-au obisnuit cu acuzatii si chiar plangeri la adresa AUR pentru „fascism”, „nazism” etc…Catalin Drula vine si el cu un discurs la indigo. Acesta a acuzat AUR la randul sau de „extremism”, „legionarism” si „facsism”.

„E o diferenţă atât de mare, de la cer la pământ, între USR si AUR, pentru că noi avem substanţă, avem oameni care pot oferi soluţii, care ştiu politici publice, care au putut conduce ministere, primării, în timp ce la partidului liderului de galerie nu este nimic în spate. Noi ne cunoaştem între noi în Parlament, fiind acolo, adică sunt pur şi simplu nişte vorbe meşteşugite şi un live. A doua diferenţă este: noi am promovat întotdeauna un discurs democratic, civilizat, paşnic. Un om care recurge la violenţă, care merge în zona fascismului, a extremismului, a unei relaţii ambigue cu sângeroasa mişcare legionară (…), despre cine vorbim? Mă scuzaţi, un pic sunt indignat: ce legătură este între asta şi USR? Adică nu e absolut nicio legătură”, a afirmat Drulă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -