La 1 an dupa ce i-a facut mama cadou o masina de 120.000 de euro, Oprisan a ramas fara carnet!

La 1 an dupa ce i-a cumparat mama masina in valoare de 120.0000 de euro fiului sau modest, baronul muncitor Marian Oprisan, stapanul Vrancei, ramane fara carnet.

Maria Oprisan a pierdut procesul in care contesta osanctiunea a polistilor din noiembrie 2017. La acel moment, Oprisan era tras pe drepta de politisti pentru ca incalcase viteza legala. Marian Oprisan sustinea insa la acel moment ca a fost tras pe drepta si sanctionat degeaba. Baronul PSD spunea atunci ca nu a observat niciun radar si nici nu ar fi depasit de fapt viteza legala si anunta ca va contesta decizia de ridcare a permisului.

“Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei azi, 28.05.2020”, se arată în hotărârea magistraţilor de la Tribunalul Buzău.

„Mă apropiam de localitatea Oreavu, când am fost oprit și mi s-a spus că am depășit viteza regulamentară. Eu nu am văzut niciun radar și nu cred că am avut viteză peste limita legală. De aceea, voi contesta măsura ridicării permisului”, ne-a declarat pe 29 noiembrie 2017, președintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprișan.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *