- Advertisement -
AcasăExternLa o rata de vaccinare ce se apropie de 80%, Polonia raporteaza...

La o rata de vaccinare ce se apropie de 80%, Polonia raporteaza azi cel mai mare numar decese din luna aprilie incoace. Autoritatile de la Varsovia raporteaza 794 de decese. Este ziua numarul 3 pentru Polonia din punct de vedere al numarului rididicat de decese de la inceputul pandemiei si pana azi

- Advertisement -

La o rata vaccinare de aproape 80%, Polonia raporteaza azi cel mai mare nuamr de decese din data de 14 aprilie pana in prezent. Autoritatile de la Varsovia raporteaza 794 de decese. De la inceputul pandemiei, Polonia a avut in doar doua zile un numar mai mare de morti raportat decat azi.

Desi are o rata de vaccinare de aproape 80%, Polonia raporteaza astazi cel mai mare numar de perosna decedate din data de 14 aprilie, cand se raportau 804 morti. In ultimele 24 de ore, Polonia a raportat 794 de decese din cauza coronavirusului. Pana in prezent, pe parcursul a 2 ani, Polonia nu a inregistrat decat in doau zile un numar mai mare de morti decat cel raportat azi, repsectiv la data de 8 aprilie, cand erau raportati 954 de decese (ramannand ziua cu cele mai multe decese din acesta tara pana in prezent) si la data de 14 aprilie, cand erau raportati 804 decedati.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -