Liberalii, luati la rost de Viorica pentru ca nu cresc pensiile: Pensia minimă nu vrem să o mărim, dar vrem două tururi de alegeri. Ca să mărim pensia minimă cu 10% ne trebuie 280 milioane de lei. Ce e mai important, să mărim pensia minimă sau să avem alegeri în două tururi? / Au închis casa unirea, programul tomate și usturoi

Viorica Dancila a revenit intr-o emisiune duminica seara la Antena 3. Lucrurile nu se schimba prea mult nici dupa ce nu mai esti prim-ministru iar Dancila ne demonstreaza acest lucru, continuand sa fie axata pe pensii atat ca premier cat si in prezent ca somer. Viorica ii ia la socoteala pe Orban si liberali pentru ca nu cresc pensiile, spunand ca in schimb gasesc bani pentru alegeri in doua tururi. Interesant e ca desi pare foarte preocupata si axata pe problemele sociale, totusi fostul premier nu a socs un cuvant si despre alocatii, care inca se afla la infima suma de 150 de lei, cea mai mica din UE.

Viorica le-a mai reprosat liberalilolr in emisiune lipsa de preocuparii pentru infrastrctura, pentru irigatii, dar si salarii. Un lucru casre ne-a atras atentia a fost reprosul la adresa liberalilor ca ar fi inchis “casa unirea, programul tomate și usturoi”

Pensia minimă nu vrem să o mărim, dar vrem două tururi de alegeri. Pentru un tur de scrutin se cheltuie aproximativ 250 de milioane de lei. Ca să mărim pensia minimă cu 10% ne trebuie 280 milioane de lei. Ce e mai important, să mărim pensia minimă sau să avem alegeri în două tururi? Sunt multe lucruri care cred eu că nemulțumesc oamenii și care creează neîncredere pentru ziua de mâine și pentru viitor”, a spus Viorica Dăncilă, la Antena 3.

„Obligația unui guvern este să găsească pârghiile necesare pentru a avea stabilitate economică și resursele pentru a pune în aplicare anumite programe atât de importante. Am văzut că pentru agricultură nu există fonduri. Au închis casa unirea, programul tomate și usturoi. Am văzut că pentru irigații s-a diminuat suma, am văzut că pentru pensii nu avem bani, pentru salarii nu avem bani. Vorbeau de infrastructură. Nu vedem nimic legat de infratructură. Toate aceste lucruri ne arată că nu există coerență”, a subliniat Dăncilă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.