- Advertisement -
AcasăPoliticaLiviu despre 10 august: Ce am văzut, am văzut la televizor. eram...

Liviu despre 10 august: Ce am văzut, am văzut la televizor. eram la Neptun. Eram cu niște prieteni și beam niște vin rece

- Advertisement -

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat in cadrul unui interviu, duminica seara, despre protestul de la 10 august si violentele ce au umrat in cursul serii respective. Dragnea a sustinut ca nu a avut nicio legatura cu bataile dintre jandarmi si protestatari si ca in seara respectiva s-ar fi aflat de fapt la Neptun unde bea niste vin cu niste prieteni. Acesta a declarat a nu a vorbit in seara repectiva cu Carmen Dan (ministru de Interne la vremea respectiva) sau cu altcineva din structurile de Interne sau ale Jandarmeriei.

„Nu eram la Scroviștea în acea seară, eram la Neptun. Eram cu niște prieteni și beam niște vin rece. Ce am văzut, am văzut la televizor. Nu că nu am dat ordin, nu am vorbit cu ministrul de Interne sau cu cineva din structurile de Interne sau ale Jandarmeriei. (…) Ceea ce a spus Gabriela Firea atunci, dacă mai susține în continuare, eu o rog să meargă la Parchet și să spună lucrurile astea sau orice alt lucru, care poate să fie important, pentru că acolo au fost niște întâmplări grave. (…) Nu am cum să știu, ceea ce știu despre 10 august este la fel de mult sau la fel de puțin așa cum știți dumneavoastră. Eu am văzut doar la televizor și ce se discuta pe internet înainte și după acel eveniment. Eu nu am avut asemenea informații, mie nu îmi dădea nimeni informații nici SRI, nici Doi și-un sfert, nici Ministerul de Interne. Nici nu le am cerut”, a spus Dragnea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications