- Advertisement -
AcasăPoliticaLiviu despre despartirea de Irina: Astăzi am lucrat la partid alături de...

Liviu despre despartirea de Irina: Astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie

- Advertisement -

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea,a comentat pe pagina sa de facebook stirea legata de faptul ca s-a depsrtut de Irina Tanase. Dragnea spune ca nu ii plac stirile can can si sa isi expuna viata personala, rezumandu-se la a tranmite ca in viata fiecarui om exista schimbari si exista decizii. Politicianul mai scrie ca adevarata stire este faptul ca lucreaza cu Codrin la partidul infiintat.

Postarea integrala a lui Liviu Dragnea:

”Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării.”, a precizat Dragnea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications