- Advertisement -
AcasăPoliticaLiviu s-a suparat pe Ciutacu si il da in judecata: În detenție...

Liviu s-a suparat pe Ciutacu si il da in judecata: În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat. Știu de ce o faceți!

- Advertisement -

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, il da in judecata pe jurnalistul Victor Ciutacu, revoltat de cele spuse despre el la Romania tv. Dragnea spune ca nu a fost nici violat si nici batut in inchisoare asa cum s-a spus intr-o emisiune a realizatorului tv. Liviu spune ca stie de ce face Ciutacu asta, insa refuza sa ne spune si noua.

„Dorința patologică de senzațional și foamea de rating a pseudo – jurnaliștilor de la România TV a atins cote alarmante astăzi.

Cu o plăcere diabolică cum rar mi-a fost dat să văd până acum în presă, obedienții mogulilor de proveniență securistică au lansat o serie de minciuni referitoare la perioada mea de detenție, fără a schița vreun gest elementar de a verifica cele transmise. 

În detenție mi-au fost călcate în picioare multe drepturi, dar nu am fost nici bătut, nici violat.

Știu de ce o faceți!

Și mai știu și cine vă comandă să publicați asemenea minciuni despre mine!

Vă transmit vouă și stăpânilor voștri că vă voi târî în instanțe până când vă veți sătura să inventați tot felul de inepții despre propria-mi persoană”, a afirmat Dragnea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -