Ludovic il contrazice pe Petrov: “Inchiderea metroului este o măsură extremă care nu are nicio fundamentare astăzi. Sigur că e de evitat, se poate folosi fie mașina personală sau bicicleta. E de evitat să te sui, dar acest serviciu de transport public trebuie asigurat în București în condiții care să respecte normele sanitare”

Ludovic Orban il contrazice pe fostul presedinte Traian Basescu in privinta interzicerii metroului. Fostul presedinte a declarat duminica trecuta ca daca ar putea ar interzice transportul cu metroul si a recoamndat populatiei sa mearga cu masina persoana sau trotineta la serivicu.

Liderul PNL a declarat azi de la Vila Lac in videoconferijta cu juranlstii ca nu se pune problema interzicerii niciunui mijloc de transport in Capitala in perioada urmatoare, spunand ca aceasta masura s-ar putea lua doar intr-o situatie extrema. Orban a declarat ca totusi e de evitat transportul public in aceasta perioada si ca cel mai recomandabil ar fi deplasarea cu masina sau bicilceta, insa transportul public in Bucuresti se va desfasura in continuare normal. Acesta a mai spus ca este necesara respectarea normelor sanitare in mijloaecele de transport.

Cu privire la la inchidsdere  de restaurente, baruri sau cafenenele , Ludovic Orban spune ca  acestea ar putea fi inchide, insa toate acest decizii se afla inca in analiza.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *