- Advertisement -
Acasă Politica Ludovic Orban: „Guvernul trebuie sa se aplece cu toata seriozitatea asupra PNLL,...

Ludovic Orban: „Guvernul trebuie sa se aplece cu toata seriozitatea asupra PNLL, sa tina cont de toate observatiile, de toate propunerile, de toate recomandarile! Guvernul trebuie să se concentreze cu toată atenţia, cu toată seriozitatea. Trebuie să fie prioritatea zero!”

- Advertisement -

O pozitionare altfel in randul coalitiei de dreapta in ceea ce priveste criticile Comisiei Europene la adresa PNRR. Dupa ce PSD a spus ca proeictul a fost respins iar membrii coalitiei au declarat ulterio in cor ca este totul perfect, Ludovic Orban se pozitioneaza la mijloc, spunand de faptul ca este un fake news faptul ca PNRR a respins, insa o realitate caacesta are mai probleme. Acesta a declarat ca trebuie sa se tina cont de criticile si observatiile facute si trebuie ca proiectul sa reprezinta prioritatea zero a coalitiei.

„Guvernul trebuie sa se aplece cu toata seriozitatea, sa tina cont de toate observatiile, de toate propunerile, de toate recomandarile. Imi pare rau ca vestea a fost data sub forma unui fake-news. Comisia Europeana nu a respins PNRR, dar a spus ce mai trebuie completat, ce nu este conform Regulamentului prin care s-a instituit facilitatea de redresare şi rezilienţă. Acest dialog între Comisie şi Guvern va continua, dar mesajul pe care îl am de transmis, Guvernul trebuie să se concentreze cu toată atenţia, cu toată seriozitatea. Trebuie să fie prioritatea zero să completeze PNRR în conformitate cu observaţiile formulate de Comisia Europeană, astfel încât să ajungem în situaţia ca Planul nostru de Redresare şi Rezilienţă să fie aprobat într-un termen cât mai scurt”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă susţinută vineri la Bacău.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here