- Advertisement -
AcasăPoliticaOrban: România în Schengen! Acum! Intrarea României în Schengen nu este un...

Orban: România în Schengen! Acum! Intrarea României în Schengen nu este un favor pe care ni- l face cineva. Este dreptul nostru! Am îndeplinit toate criteriile

- Advertisement -

Liderul Forta Dreptei, Ludovic Orban, solcitata ca Romania sa fie primita in Schengen cat mai curand posibil. Politicianul spune ca tara noastra indeplineste toate creteriile pentru a fi admisa si ca este vorba despre un drept ci nu despre un favor.

Postarea integrala a lui Ludovic Orban:

România în Schengen! Acum!Intrarea României în Schengen nu este un favor pe care ni-l face cineva. Este dreptul nostru! Am îndeplinit toate criteriile. Am arătat că frontiera Europei de pe teritoriul românesc este foarte sigură. Cetățenii români au dreptul să nu mai fie controlați la frontiere interne.Odată cu dobândirea statutului de candidat de către Ucraina și Republica Moldova nu mai poate nimeni să găsească pretexte pentru a se opune integrării noastre.Guvernanții au obligația de a folosi acest moment favorabil pentru a intensifica demersurile la nivel european. Iohannis trebuie să bată fierul cât e cald și să ceară introducerea pe ordinea de zi și votarea în Consiliul European a cererii noastre perfect legitime. Parlamentul European susține aderarea României, Comisia a prezentat un punct de vedere favorabil. Rămâne să ia decizia șefii de state și de guverne.Avem toate argumentele de partea noastră și mai avem și conjunctura creată de războiul de agresiune al Rusiei contra Ucrainei. Guvernanții nu vor avea nicio scuză dacă nu reușesc atingerea acestui obiectiv.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -