- Advertisement -
AcasăPoliticaMai bine mai tarziu decat niciodata. Marcel a descoperit becul la 55...

Mai bine mai tarziu decat niciodata. Marcel a descoperit becul la 55 de ani: La nivel mondial, suntem aproape opt miliarde, dar în Uniunea Europeană avem o scădere dramatică a natalității

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a desocperit cu atentia si ingrijorare, la varsta de 55 de ani, ca in ciuda faptului ca planeta se imulteste necontrolat, populatia alba se afla in scadere drastica, totalizand doar aproximativ 1,5 miliarde din populatia de 8 miliarde a planetei. Marcel este insa entuziasmat si spune ca este convins ca alaturi de ministrul Familei, Gaabriela Firea, se vor gasi solutii pentru acesta problem pe plan local.

”Se pare domnule prim-ministru, domnule ministru că doamna Firea a început să ne facă program. Ne tot invită la evenimente de lansare a unor programe asumate împreună în programul de guvernare.

Observăm o scădere drastică a natalității și este evident faptul că nu putem concepe politici publice când avem o scădere a natității (…) La nivel mondial, suntem aproape opt miliarde, dar în Uniunea Europeană avem o scădere dramatică a natalității.

Este clar că s-a schimbat mentalitatea tinerilor, care pun pe primul plan construirea unei cariere, securitatea financiară și abia apoi își doresc să facă copii. Sunt convins că putem găsi soluții pentru a promova natalitatea.”, a spus Marcel Ciolacu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -