- Advertisement -
AcasăExternMaia Sandu in Parlamentul de la Chisinau in fara oficialilor romani: Ieri,...

Maia Sandu in Parlamentul de la Chisinau in fara oficialilor romani: Ieri, am primit recomandarea din partea Comisiei Europene de a obţine statutul de ţară candidată la UE. Contăm în acest drum pe sprijinul şi ajutorul României. România a fost mereu alături de noi

- Advertisement -

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a tinut un discurs in Parlamentul de la Chisinau in urma cu scurt timp in prezenta oficialilor romani, printre care mai multi deputati si senatori si presedintii celor doua camere ale Paralemntarului Romaniei, Marcel Ciolacu si Florin Citu. Maia Sandu a reamintit faptul ca ieri Republica Moldova a primit statutulde tara candidata la Uniunea Euroeana din partea Comiseiei Europene. Maia Sandu a declarat ca Romania a sustinut mereu Republica Moldova in parcursul european.

„Ieri, am primit recomandarea din partea Comisiei Europene de a obţine statutul de ţară candidată la UE. Este un rezultat mult aşteptat de cetăţenii Republicii Moldova şi care ne dă energia şi motivarea să muncim mai mult şi mai bine pentru a transforma societatea şi economia Republicii Moldova pentru atingerea standardelor Uniunii Europene. Contăm în acest drum pe sprijinul şi ajutorul României. România a fost mereu alături de noi”, a spus Maia Sandu, în discursul susţinut la şedinţa comună a Parlamentelor României şi Republicii Moldova, care are loc la Chişinău.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -