- Advertisement -
AcasăExternMaia Sandu le cere europenilor ajutor financiar: Moldova se confruntă cu probleme...

Maia Sandu le cere europenilor ajutor financiar: Moldova se confruntă cu probleme economice şi primind un număr atât de mare de refugiaţi are nevoie urgentă de ajutor

- Advertisement -

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut marti dupa amiaza, europenilor,m ajutor financiar, in contextul in care Republica Moldova, cea mai saraca tara din Europa, a primit un numar mare de refugiati ucraineni in contextul razboiului de la granita.

„Moldovenii şi-au deschis frontierele, dar şi inimile şi casele cu foarte multă generozitate şi peste 90 la sută din refugiaţi trăiesc în familiile de aici. Şi chiar dacă situaţia economică e dificilă, voi daţi dovadă de generozitate. Solicit puternic comunităţii internaţionale să sprijine masiv Moldova, care are nevoie de un suport financiar major. Ţara are o situaţie economică foarte complicată, preţurile la alimente, carburanţi şi energie au crescut dramatic. Moldova se confruntă cu probleme economice şi primind un număr atât de mare de refugiaţi are nevoie urgentă de ajutor”, a opinat oficialul.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -