- Advertisement -
AcasăExternMaia Sandu: "Trebuie să depunem eforturi financiare şi logistice serioase pentru a...

Maia Sandu: „Trebuie să depunem eforturi financiare şi logistice serioase pentru a construi o armata profesionistă, modernă şi dotată”

- Advertisement -

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat miercuri dupa amiaza, in contextul exploziilor din Trasnistria, ca tara pe care o conduce trebuie sa isi imbunatateasca armata pentru ca aceasta sa devina una moderna si puternic dotata. Maia Sandu a declarat ca trebuie depuse eforturi financiare si logistice in acest sens.

„O armată puternică şi bine echipată oferă ţării libertate de acţiune, încredere în forţele proprii şi opţiuni strategice. Prin urmare, trebuie să depunem eforturi financiare şi logistice serioase pentru a construi o armata profesionistă, modernă şi dotată”, a declarat Maia Sandu, cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la fondarea Marelui Stat Major al armatei naţionale.

„Avem război chiar la graniţa noastră, deci înţelegem foarte bine acest lucru. În acest sens, Republica Moldova trebuie să preia experienţa altor state neutre de consolidare a forţelor sale armate”, a menţionat ea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -