- Advertisement -
AcasăPoliticaMandolina se dezice de Piti: "Nu ştiu nimic, eu nu am mai...

Mandolina se dezice de Piti: „Nu ştiu nimic, eu nu am mai comunicat cu Victor Piţurcă de ani de zile, în perioada guvernării chiar n-am avut nicio comunicare”

- Advertisement -

Fostul premier, Ludovic Orban, a avut o prima reactie publica dupa ce fostul selectioner al Romaniei a fost arestat astazi intr-un doar privind achiztia de masti din perioada pandmeiie, achiztii care s-au fauct in timpul guvernarii lui. Orban a declarat jurnalistilor ca nu a mai vorbit cu Piturca de ani, cu atat mai putin in timpul Guvernului pe care l-a condus.

„Nu ştiu nimic, eu nu am mai comunicat cu Victor Piţurcă de ani de zile, în perioada guvernării chiar n-am avut nicio comunicare. Dacă a distribuit măşti neconforme în spitale ale Ministerului Apărării, aici ar trebui să răspundă ministrul Apărării, cei care s-au ocupat de managementul unităţilor sanitare din zona Ministerului Apărării şi managerii unităţii spitaliceşti. Trebuie văzut exact despre ce contract este vorba”, a afirmat Orban, întrebat pe acest subiect, informează Agerpres.

„În ceea ce mă priveşte pe mine, eu nu am ştiinţă. Eu am spus foarte clar pe acest subiect: oricine a încălcat legea, oricine a încercat să profite de pandemie astfel încât să obţină câştiguri ilegale sau nu a distribuit măşti în conformitate cu standardele de calitate trebuie să fie anchetat şi pedepsit, dacă a încălcat legea. Nu am absolut nicio legătură cu subiectul. (…) Victor Piţurcă a participat doar la manifestarea de la lansarea candidaturii mele la Primăria Capitalei în 2008. Eu v-am spus că din 2018 nu am comunicat cu domnul Piţurcă”, a adăugat Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -