- Advertisement -
AcasăPoliticaMandolina vrea la Cotroceni: "Noi trebuie să umplem un gol. Ca orice...

Mandolina vrea la Cotroceni: „Noi trebuie să umplem un gol. Ca orice om, şi România are nevoie şi de piciorul drept, o dată calcă pe stângul, o dată calcă pe dreptul”

- Advertisement -

In cazul incare nu ati ras pe zioua de azi, Orban Ludovic al Romaniei va ofera acesta sansa. Mandolina s-a reapucat de stand up comedy si ne informeaza ca vrea sa candideze la Palatul Cotrceni, considerandu-se „conservator” si reprezentative pentru eelectoratul de dreapta.

„Azi, din păcate, în România, noi trebuie să umplem un gol. Practic, de aceea am constituit partidul. Un gol de reprezentare politică a electoratului de dreapta. Pentru că astăzi nu există cu adevărat o forţă autentică de centru dreapta – dreapta care să se bazeze pe valorile liberal-conservatoare. Niciun om nu poate merge foarte repede înainte sărind numai în piciorul stâng. Ca orice om, şi România are nevoie şi de piciorul drept, o dată calcă pe stângul, o dată calcă pe dreptul. Numai aşa poţi să mergi repede înainte sau poţi să alergi. Dar nu poţi să sari numai pe un picior, pentru că la un moment dat nu te mai ţine piciorul şi corpul se prăbuşeşte. Din cauza asta, e o necesitate politică pentru România construcţia asta de dreapta, care să fie una autentică de dreapta,” a declarat, în conferinţă de presă, Ludovic Orban.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -