Marcel Ciolacu: ”Dacă am fi trăit într-o societate normală, în seara aceasta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru! Ar trebui să își dea demisia de indata! Indiferent ce sărbătorești, nu ai voie în biroul primului ministru să fumezi și să consumi alcool! Asteptam sa treaca starea de alerta si bagam motiune de cenzura!”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a comentat duminica seara la Antena 3 poza devenita virala pe retelele sociale cu Ludoivc Orban si ministrii la whiskey si tigari. Marcel Ciolacu i-a cerut demisia lui Ludovic Orban din functia de premier. Liderul PSD a declarat la postul de stiri ca este interzis fumatul sau consumul de bauturi alcoolice in biroul premierului. Acesta a spus ca asteapta sa treaca starea de aerta dupa care baga PSD baga motiune contra Guvernului Orban.

”Dacă am fi trăit într-o societate normală, în seara aceasta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru. Ar trebui să își dea demisia, de indata! Orban nu mai are nicio credibilitate la români, i-a ținut pe români două luni în casă, acum apare această fotografie. Este inacceptabil să soliciți românilor un lucru, iar tu să încalci aceste reguli” a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

“Am anunțat că nu vom depune moțiune de cenzură atâta timp cât e stare de urgență sau de alertă. Am pica în același ridicol ca și Orban. Am încuviințat starea de alertă pentru 30 de zile, vom aștepta să treacă. Ar fi culmea să depunem moțiune în această perioadă, starea de alertă și noi am votat-o”, a mai declarat liderul PSD.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *