Marcel Ciolacu ii va propune azi lui Iohannis un Guvern tehnocrat: În principiu este pentru prima oară când un președinte se antepronunță. A spus că sub nicio formă nu va accepta un premier din partea PSD. Lucrul acesta îl știam. Reaminesc ca alaturi de Ponta l-am propus pe domnul Pricopie, caruia nu i-am cerut să pună miniștri de la PSD sau Pro România

Presedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu e de acord cu Iohannis in privinta a faptului ca urmatorul premier nu trebuie sa fie de la PSD, desi spune ca in acest fel Iohannis se antepronunta. Liderul interimar al PSD reaminteste faptul ca acesta alaturi de Victor Ponta i l-au propus ultima data presedintelui pentru functia de premier pe Remus Pricopie. Ciolacu sustine ca alaturi de Victor Ponta, i-au ceurt lui Pricopie sa nu puna ministrii de la PSD si PRO Romania.

“În principiu este pentru prima oară când un președinte se antepronunță. A spus că sub nicio formă nu va accepta un premier din partea PSD. Lucrul acesta îl știam. Dar aș dori să reamintesc că atât eu cât și Victor Ponta am fost cu o propunere și cu o majoritate. Noi nu i-am cerut domnului Pricopie să pună miniștri de la PSD sau Pro România. Eu consider că PSD nu trebuie să meargă în acest moment cu o propunere de prim-ministru. Nu ar avea rost, cum nu avea rost nici mascarada din Parlament. O să spunem că ni se pare corect să fie un guvern tehnocrat pană la alegeri. Dacă vrea un guvern politic să vină cu unul de uniune națională”, a spus Ciolacu, potrivit Mediafax.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *