Marcel Ciolacu spune că avem Guvern, avem, președinte și Parlament și deci nu e nevoie de anticipate: În primul rând, anticipate sunt când există o criză. Unde este criză în România?

Marcel Ciolacu nici nu vrea să audă de anticipate. Șeful interimar PSD spune că anticipatele au loc doar atunci când are loc o criză în țară. Ciolacu întreabă ce criză este acum în țară din moment ce “avem presedinte, Parlament și Guvenrn”?

„În primul rând, anticipate sunt când există o criză. Mă uit că avem un Guvern, un președinte ales, un Parlament, anul viitor urmează alegeri, deci care este logică anticipatelor? Anticipate se fac când nu se poate formă o majoritate care să dea un Guvern, cum se întâmplă în Israel. Unde este criza în România? Nu faci anticipate pentru că într-un anumit moment un anumit partid stă mai bine în anumite sondaje și atunci toată logică democratică se ghidează după sondajele de opinie. Eu nu cred că voturile de la alegerile prezidențiale de la PSD nu au fost toate voturile PSD-ului, dar cu certitudine zic că nici voturile domnului Klaus Iohannis nu sunt voturile PNL. După ce niște câștigi niște alegeri într-adevăr îți vine bonusul e câștigător. Mai vorbim peste câteva luni. E o temă falsă anticipatele, care nu are niciun corespondent în primul rând constituțional”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *