- Advertisement -
AcasăJustitieMarcel, fericit la randul lui ca ramanem fara Constitutie: MCV va fi...

Marcel, fericit la randul lui ca ramanem fara Constitutie: MCV va fi ridicat pentru România! Este o veste extraordinară care vine astăzi de la Comisia Europeană şi confirmă că actuala coaliţie de guvernare este pe drumul corect

- Advertisement -

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, si-a exprimat la randul sau entuziasmul la gandul ca Romania ramane oficial si fara Constiutie. Politicanul spune ca MCV-ul ridicat Romaniei prin legile justitiei promovate de PSD-PNL „confirma ca actuala coalitie de guvernare este pe drumul corect”.

”Mecanismul de Cooperare şi Verificare – MCV va fi ridicat pentru România! Este o veste extraordinară care vine astăzi de la Comisia Europeană şi confirmă că actuala coaliţie de guvernare este pe drumul corect în ceea ce priveşte reformele şi respectarea tuturor angajamentelor europene”, spune Ciolacu, relatează News.ro.

”Acesta este al doilea şi cel mai mare obiectiv pentru România! În pofida unor trompete politice care n-au ştiut decât să arunce cu noroi în permanenţă şi să submineze interesele noastre ca stat, am demonstrat că ideea de a forma o mare coaliţie de guvernare pentru a duce la bun sfârşit toate aceste lucruri care trenau de foarte mult timp a fost cea mai bună decizie pentru România şi pentru români”, mai spune Ciolacu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -