- Advertisement -
AcasăPoliticaMircea Diaconu spune că nu e treaba lui ce face nici PRO...

Mircea Diaconu spune că nu e treaba lui ce face nici PRO România și nici ALDE și că din secunda în care se închieie alegerile prezidențiale nu mai are de a face cu ei: Pe ei nu îi vedeţi cu mine, nu port siglele lor la mine! Această alianţă s-a făcut doar pentru susţinerea mea! Nu am vorbit de săptămâni cu liderii celor doua partide! Ei îşi văd de treaba lor, eu, de a mea!

- Advertisement -

Candidatul la Preşedinţie Mircea Diaconu, susţinut de Pro România şi ALDE, a declarat miercuri, la Reşiţa, că se bazează, în această campanie electorală, pe sprijinul ALDE, dar strict în ceea ce înseamnă logistică, transmite Agerpres.ro.

„Sunt nişte termeni ai înţelegerii. Eu am ieşit şi am cerut susţinere peste tot, pentru că singur chiar nu pot. Este un demers enorm. Şi au spus că mă susţin, fapt pentru care am discutat termenii susţinerii, care înseamnă logistică şi atât. Această alianţă s-a făcut doar pentru susţinerea mea. Ea nu funcţionează în Parlament sau mai departe. În clipa în care se termină alegerile, pe 25 noiembrie, sau poate în 10 noiembrie, înţelegerea dispare. Pe ei nu îi vedeţi cu mine, nu port siglele lor la mine, deci este susţinerea de care am nevoie. În primul rând, este vorba de oamenii din secţiile de votare. Cu ei am dreptul ăsta şi pot să acopăr, cât de cât, concurenţa cu ceilalţi. Ceea ce fac ei în Parlament este treaba lor politică şi nu este subiectul meu. Statutul de independent este cheia acestei poveşti”, a declarat Mircea Diaconu, la întâlnirea de la Reşiţa, cu simpatizanţii.

Diaconu afirmă că a fost foarte atent la termenii stabiliţi în ceea ce priveşte susţinerea sa de către partidele politice, tocmai pentru a nu fi acaparat politic, iar partenerii politici au înţeles perfect acest lucru.

„Să ştiţi că sunt foarte rezervaţi. Nu am vorbit de săptămâni cu liderii. Ei îşi văd de treaba lor, eu, de a mea. Sunt ajutat mai ales la nivel local, pentru faptul că mi se mai pune câte un afiş, voi avea oameni în secţii de votare, lucruri strict logistice şi atât, nimic altceva”, a precizat Diaconu.

Citește și https://dc360.ro/dilema-zilei-cu-victor-ponta-nu-stiu-daca-cei-de-la-alde-fiind-acum-aliati-cu-pnl-ul-il-mai-pot-sustine-pe-mircea-diaconu-la-prezidentiale/

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -