- Advertisement -
AcasăPoliticaMomente emotionante PSD-PNL. Alina Gorghiu: "Îi mulţumesc doamnei Gabriela Firea că îmi...

Momente emotionante PSD-PNL. Alina Gorghiu: „Îi mulţumesc doamnei Gabriela Firea că îmi promovează legea. A mea şi a PNL legata de bratarile electornice”

- Advertisement -

Fosta sefa PNL, Alina Gorghiu, i-a tranamia multimiri Gabrielei Firea, miercuir seara, pentru ca a promovat legea in ceea ce priveste bratarile electronice pentru ca vicitmele violentei in familie sa nu mai din nou victimele agresorilor sai.

„Este o mare satisfacţie când vezi că Executivul alocă banii necesari pentru o lege a ta! Mai ales când vine vorba de sporirea protecţiei victimelor violenţei domestice! Astăzi, în şedinţa de Guvern, s-a aprobat alocarea, în următorii 4 ani, a sumei de 241 milioane de lei pentru achiziţionarea de kituri necesare monitorizării agresorilor cu brăţări electronice. Pentru 2022, investiţia va fi de peste 32 milioane de lei. În total, 15.000 de astfel de dispozitive vor fi cumpărate”, a scris Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

Senatoarea PNL a mai spus că „este o veste care schimbă radical situaţia multor victime”.

„Ştiu că pandemia a crescut nivelul de iritare, dar nu este un motiv să îi agresezi pe alţii. P.S. Îi mulţumesc doamnei Gabriela Firea că îmi promovează legea. A mea şi a PNL. Mai avem şi altele”, a conchis Gorghiu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -