Anisie insista! Desi 25% din gospodarii nu au internet, ministrul Educatiei anunta: “Avem o noutate. Noutatea este atât la grădiniţă, cât şi la clasa pregătitoare, că înscrierea se va face online”

Desi potrivit cifrelor prezentate acum nu mai mult de 5 luni, in decembrie 2019, de catre IMS, rezulta ca 25% din gospodariile din Romania nu au internet, ministrul Educatiei continua sa promita lucururi care mai de care imposibil de realizat in urmatarele 4 luni pana la inceperea scolii.

Daca acum 2 zile promitea ca toti cei 25% dintre elevii care nu au acces la internet, vor invata in septebmrie dupa acelasi tehnologii ca copii din mediul urban, duminica Monica Anisiea anunta copiii ca are sa le dea vesti bune, si anume ca inscrierea la gradinita si clasa pregatitoare se va face online.

“Avem o noutate. Noutatea este atât la grădiniţă, cât şi la clasa pregătitoare, că înscrierea se va face online, iar pentru clasa pregătitoare am revizuit calendarul şi am anunţat deja că evaluarea psiho-somatică a copiilor va fi înlocuită cu o declaraţie pe propria răspundere a părinţilor sau a tutorilor legal instituiţi şi o fişă completată de grădiniţa pe care a frecventat-o elevul”, a spus Anisie, la Digi24.

„Mâine vom avea, la ora 09.00, o videoconferință cu toți inspectorii școlari generali și vom stabili toate procedurile (…) pentru a transmite cât mai ușor aceste fișe de înscriere sau reînscriere la grădinițe”, a adăugat aceasta.

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *